Solliciteren

Solliciteren?

VUsap biedt per regio slechts plaats voor 12 geneeskundestudenten uit de bachelor. Dat betekent dat er in totaal 48 plekken zijn. Door de grote belangstelling kan helaas niet iedereen deelnemen aan één van de cursussen en is het nodig om deelnemers te selecteren aan de hand van een sollicitatieprocedure. Als jij enthousiast geworden bent, anatomie heel interessant vindt, graag wilt snijden en gemotiveerd bent voor de cursus, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Wij doen ons best om iedereen in te delen in de regio van hun eerste keus, maar helaas zal dit niet altijd mogelijk zijn. Check vooraf goed of je wel echt beschikbaar bent op de data waarop VUsap plaatsvindt. Aanwezigheid bij alle lessen is verplicht voor het goed afronden van de cursus en het ontvangen van een certificaat!


Zijn er kosten verbonden aan VUsap 2024?

Ja, we vragen eenmalig een bedrag van slechts €85,- voor de gehele cursus. Dit is noodzakelijk om de cursus goed te kunnen organiseren. 


Wanneer vindt VUsap plaats in 2024?

In 2024 vindt de VUsap cursus plaats in de week van maandag 29 april t/m 3 mei.

Ter voorbereiding van de cursusweek is er een informatie avond op 23 april.

Let op! Om het certificaat te ontvangen moet je ook deelnemen aan het tentamen. Het tentamen vindt plaats op 15 mei, de tijden hiervan worden later bekend gemaakt.
De datum van het slotsymposium wordt later nog bekend gemaakt.

Het rooster ziet er als volgt uit;

Waar vindt VUsap 2024 plaats?

Dit jaar zal de cursus plaatsvinden in de nieuwe snijzaal van de Medische Faculteit op de VU.

De informatie over de sollicitatie voor VUsap 2025 volgt nog.

[contact-form-7 id=”518″ title=”Sollicitaties”]