Solliciteren

VUsap biedt per regio slechts plaats voor 16 geneeskundestudenten uit de bachelor. Dat betekent dat er in totaal 64 plekken zijn. Door de grote belangstelling elk jaar kan niet iedereen deelnemen aan één van de cursussen. Als jij heel gemotiveerd bent, de anatomie heel interessant vindt, graag wilt snijden en nog tijd over hebt, solliciteer dan.

Laat het duidelijk wezen dat men solliciteert uit interesse voor de anatomie en het snijden, en dus voor VUsap als cursus. Alhoewel wij ons best doen om iedereen in te delen in de regio van hun eerste keus, is dit niet altijd mogelijk.

Kijk goed of de regio’s van jouw keuze op goede dagen vallen voor jouw persoonlijke rooster. Let ook goed op de tentamendata! Aanwezigheid is verplicht bij zowel alle practica als het openings-  en slotsymposium. Ongeoorloofde afwezigheid leidt tot het niet ontvangen van het certificaat!

Omdat de cursus in de zomer plaatsvindt, zal men niet snel problemen ervaren met tentamendata.

Solliciteren kan tot 26 februari 23:59.

Hier volgen de data waarop de verschillende cursussen worden aangeboden. In het dikgedrukt zijn de tentamendata. Alle lessen vinden plaats in de eerste 2 weken van juli

Abdomen:
Exacte data nog onbekend
Vrijdag 13 juli 
Extremiteiten:
Exacte data nog onbekend
Vrijdag 13 juli
Hoofd-Hals:
Exacte data nog onbekend
Vrijdag 13 juli
Thorax:
Exacte data nog onbekend
Vrijdag 13 juli

Naam

E-mail

Studentnummer

Bachelorjaar

1ejaars? 1e of 2e week aanwezig? (zo niet, type: n.v.t.)

Regio eerste keuze

Regio tweede keuze

CV

Motivatiebrief (max. 1 A4)