Solliciteren

Solliciteren?

VUsap biedt per regio slechts plaats voor 12 geneeskundestudenten uit de bachelor. Dat betekent dat er in totaal 48 plekken zijn. Door de grote belangstelling kan helaas niet iedereen deelnemen aan één van de cursussen en is het nodig om deelnemers te selecteren aan de hand van een sollicitatieprocedure. Als jij enthousiast geworden bent, anatomie heel interessant vindt, graag wilt snijden en gemotiveerd bent voor de cursus, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Wij doen ons best om iedereen in te delen in de regio van hun eerste keus, maar helaas zal dit niet altijd mogelijk zijn. Check vooraf goed of je wel echt beschikbaar bent op de data waarop VUsap plaatsvindt. Aanwezigheid bij alle lessen is verplicht voor het goed afronden van de cursus en het ontvangen van een certificaat!

Zijn er kosten verbonden aan VUsap 2022?

Ja, we vragen eenmalig een bedrag van €50. Dit is noodzakelijk om de cursus goed te kunnen organiseren. 
 
Wanneer vindt VUsap plaats in 2022?
 
In 2022 vindt de VUsap cursus plaats in de periode van 2 mei tot en met 13 mei. Het exacte rooster van de lessen vind je hieronder. Let op! Om het certificaat te ontvangen moet je ook deelnemen aan het tentamen. Dit vindt plaats in de week van 16 mei. De exacte datum en tijden hiervan zijn nog niet bekend.
 
 
De sollicitaties voor VUsap 2022 zijn per 1 april 2022 gesloten.

Sollicitatieformulier :

[contact-form-7 id=”518″ title=”Sollicitaties”]